Darreres notícies
  1. Prèvia de la jornada (24/02 – 25/02)
  2. Crònica: Júnior Masculí A 61 – 80 JAC Sants A
  3. Crònica: Sènior Masculí B 66 – 63 Bàsquet Base Tarragona Negre
  4. Crònica: Júnior Masculí B 43 – 82 Bàsquet Teresianes
  5. Crònica: CB Àguiles 54 – 41 Infantil Femení

FUNDACio 1er DE MAIG

La Fundació Primer de Maig es va constituir a Tarragona (Torreforta) com a entitat jurídica sense ànim de lucre, arrel principalment, de la inquietud social de persones vinculades a l’esport tarragoní, per unir esforços i il·lusions desiteressadament en una causa comuna vinculada al món de la cistella. La vocació de la Fundació és vetllar principalment per la formació i el recolzament de nois i noires i per tots aquells que, mitjançant la pràctica esportiva, volen completar el seu desenvolupament social i cultural. Per aquest motiu està orientada a:

  • Ajudar, fomentar, incentivar i desenvolupar la pràctica del bàsquet, vetllar per l’esport de base i col·laborar amb clubs i/o societats esportives vinculades amb la pràctica i promoció de l’esport.
  • Promocionar i difondre l’esport com a mitjà per aconseguir una formació completa per la persona i desenvolupar projectes relacionats amb el món de l’esport que millorin els coneixements dels agents implicats, de la societat civil i de les institucions.
  • Fomentar i incentivar la cultura com a vincle d’unió entre la ciutat de Tarragona i la província, mitjançant l’organització, difusió i col·laboració en activitats d’aquest àmbit.