12/11/2017 – 11:15

Final de la primera volta d’aquesta primera fase del campionat territorial i victòria què manté a l’equip al capdavant de la classificació i amb un bagatge de 7 victòries i cap derrota.

Si s’analitza el partit només agafant com a referència el resultat, es poden arribar a conclusions confuses. Si bé és cert i impossible d’amagar que el marge de joc entre els dos equips va ser massa exagerat, és també igual de remarcable que els nostres jugadors van jugar amb molta seriositat i sense menystenint al rival, emprant-se amb tota la capacitat tècnica i tàctica què se’ls va demanar.

Els primers minuts del partit van ser espectaculars per part local ( 20-2, minut 5 ). La defensa trencava la iniciativa visitant des de molt lluny de la pròpia cistella, de manera que s’aconseguien bàsquets de baixa dificultat. Els visitants no teniencapacitat de reacció, tot i que semblava que tenien un punt fort en les posicions de rebot. El primer període va acabar amb un resultat molt dur: 32-4.
El segon període va anar en el mateix camí del primer. En aquest període els ampostins ja es van posar en una defensa zonal què no deixarien fins a la fi del partit. Degut a aquesta actuació defensiva visitant, els nostres aconseguiren un bon encert des de la línia de tres punts, encistellant 5 triples.

La segona part va seguir unes pautes similars als minuts precedents. Els locals intentaren aprofitar els minuts per treballar situacions noves i perfeccionar alguns aspectes del joc habitual, destacant novament en el aspecte defensiu. Cal remarcar que les diferents baixes en el joc interior implicaven estar molt més participatius i col·laboradors.
A la fi, una nova victòria què consolida a l’equip al capdavant de la classificació i què ajuda a crear una millor seguretat en els objectius marcats.

Aquest cap de setmana, i després del partit del nostre Copa, iniciem la segona volta rebent al Ferro de Reus.
Us hi esperem.

L’Equip què va disputar l’encontre era format per:
Moret J. (4); Fernández P. (10); Rodríguez S. (4); Quesada C. (17); Souto (23); Padilla J. (18); Sánchez C. (9); Redondo A. (18); Yago D. (4)

Per: Manel Sebastià i Benet

Classificació

PosEquipPuntsVD
1A.E.S.E000
2AB Cunit000
3AB El Vendrell000
4AB La Salle Tarragona000
5ADT000
6AE Claret000
7AE La Pobla de Mafumet000
8AE Pare Manyanet000
9Bàsket Almeda000
10Bàsquet Baix Gaià000
11Bàsquet Lestonnac000
12Bàsquet Ribes000
13Bàsquet Sagrat Cor000
14Bàsquet Samà Vilanova000

Deixa un comentari