Gairebé un mes després, torna la competició, torna el bàsquet! Un mes en el que els jugadors dels nostres equips han pogut descansar, gaudir de les festes, viatjar… i fer bàsquet gràcies al Christmas OneM Training que va juntar a prop de 80 nens i nenes d’Escobol fins a Júnior.

El partit destacat de la jornada és el derbi provincial entre el CB Valls i el nostre primer equip, dos equips situats a la zona baixa de la classificació, i que buscaran una victòria per aconseguir una mica de tranquilitat. Els de Marc Guasch que, encara que van començar la temporada amb 5 derrotes consecutives, s’ha aixecat i porta 4 victòries als darrers 6 partits, les dues últimes de manera consecutiva. Mentre que els jugadors de Toni Larramona buscaran trencar la mala ratxa de 4 derrotes consecutives i sumar una victòria que els permeti pujar posicions a la taula classificatòria, un equip que competeix cada cop millor i intentarà que aquesta millora es transformi amb una victòria per començar bé l’any i fer valer l’esforç de tots els jugadors durant aquest Nadal. Demà dissabte a les 19:30h al Joana Ballart de Valls. Som-hi equip!

El partit destacat al Riu Clar Arena serà l’enfrontament entre els sèniors B de l’ADT i del CB Salou; partit al que els jugadors de Marc Zubiria arriben amb un balanç de 4 victòries i 6 derrotes, i els salouencs amb un balanç de 3 victòries i 7 derrotes, aquestes 3 victòries les han aconseguit als darrers 3 partits de forma consecutiva; ratxa que intentaran trencar els nostres demà a les 19h al Riu Clar Arena, t’esperem!

El Sènior C haurà d’anar a Calafell diumenge per la tarda en el que serà el primer partit de la Segona Fase, mentre que el Sènior Femení jugarà al pavelló del Manyanet Reus diumenge a les 17h.

Deixa un comentari